search
by Naama Sapphire Frank-Schwartz
Naama Sapphire Frank-Schwartz
כן, תיקנתי...
לפני שבועיים
0
by Naama Sapphire Frank-Schwartz
Naama Sapphire Frank-Schwartz
כן, זה ה׳
לפני שבועיים
0
by Naama Sapphire Frank-Schwartz
Naama Sapphire Frank-Schwartz
0
by Naama Sapphire Frank-Schwartz
Naama Sapphire Frank-Schwartz
הסבר: ב. נכון. כדי להגביר את יעילות הניקוי של משטחים בסביבת המזון, חשוב להקפיד על פרמטרים שונים של TACT: Temperature (טמפרטורה): טמפרטורה גבוהה יכולה לשפר את יעילות הניקוי. Action (פעולה): הפעולה המכאנית במהלך הניקוי (כמו שפשוף או שימוש בלחץ מים) תורמת להסרת מזהמים. Chemical (כימיה): בחירה בחומר ניקוי מתאים עם פעילות כימית יעילה. Time (זמן): זמן מגע מספק בין חומר הניקוי למשטח הנקי. א. הטענה אינה נכונה, כי הוספת חומר חיטוי בריכוז שלא פוגע בחיות חיידקים או נבגים לא תשיג את המטרה של חיטוי והפחתת העומס המיקרוביאלי על המשטחים. ג. הטענה אינה נכונה, כיוון שבסביבת מזון יש לבצע ניקוי יסודי של המשטחים על בסיס קבוע ולא רק במקרים של בעיה מיקרוביאלית קשה. ניקוי קבוע מונע הצטברות של מזהמים ופותוגנים. ד. הטענה אינה נכונה, כי ישנם חומרים יעילים רבים שאינם מבוססי כלור שיכולים לשמש לניקוי וחיטוי, כמו חומרי חיטוי על בסיס אלכוהול, חומצות, בסיסים, וכדומה.
לפני שבועיים
0