Discuss, Learn and be Happy דיון בשאלות

help brightness_4 brightness_7 format_textdirection_r_to_l format_textdirection_l_to_r

בהכנת בצק שמרים, על כל 100 גרם קמח מוסיפים 5 גרם שמרים.

1
by
מיין לפי

קמח חלש משמש להכנת עוגות, עוגיות ופסטות.

1
done
קמח לפסטה הוא דורום, והוא קמח עשיר בחלבון (14.3%)
by
מיין לפי

עמילן תפו"א להבדיל מעמילן תירס: יש לו טמפ' ג'לטניזציה נמוכה יותר, אחוז עמילוז נמוך יותר וגרנולות גדולות יותר.

1
done
by
מיין לפי

מלטוז מורכב מגלוקוז וגלוקוז.

1
done
by
מיין לפי

אינולין הוא סיב פרוביוטי אשר מסייע לפלורה של המעי.

1
done
הוא פרה-ביוטי, לא פרו-ביוטי.
by
מיין לפי

ברוקולי שמבושל ב -PH 7.4 משנה את צבעו לירוק זית.

1
sentiment_very_satisfied
by
מיין לפי

בסוכרלוז אין קלוריות, מתוק פי 600 מסוכר, מופרש בשתן.

1
done
by
מיין לפי

GUMS הם הסיבים היחידים שאינם מורכבים מסוכרים ובעלי עמידות לPH - ובישול.

1
done
גומים מורכבים מסוכרים. הסיב היחיד שלא מורכב מסוכר זה ליגנין.
by
מיין לפי

כל הירקות והפירות בעלי PH חומצי מלבד אפרסק ותמר.

1
done
by
מיין לפי

לאחר בישול במים עם מיץ לימון במשך חצי שעה, הצבע של כרוב אדום יהיה בגוונים של ירוק. אנטוציאנינים הופכים לכחול ואנוקסנטינים לצהוב/חום.

1
done
בנוכחות חומצה: אנטוציאנינים הופכים לאדומים, ואנטוקסנטינים הופכים ללבנים.
by
מיין לפי