Discuss, Learn and be Happy דיון בשאלות

help brightness_4 brightness_7 format_textdirection_r_to_l format_textdirection_l_to_r

משווק של גבינות רוצה ללמוד על האיכות האורגנולפטית בין שלוש גבינות. הוא רוצה לדעת האם קיים הבדל סנסורי בין הגבינה בעלת אחוזי שומן גבוהים לבין הגבינה בעלת אחוזי שומן נמוכים. איזה מבחן נמליץ לו לבצע?

1
done
by
מיין לפי

בניתוח תוצאות של מבחן התקבלות של יוגורט חדש נמצא כי הגורם name(gender)&Random מובהק. המשמעות היא ש

1
done
by
מיין לפי

בניתוח תוצאות נמצא כי הגורם flavor*gender מובהק. מה המשמעות?

1
done
by
מיין לפי

בבחינת הגורמים המשפיעים על מתן ציונים הידוניים של סוגים שונים של חטיף

1
done
גיל נמצא כבעל השפעה משמעותית על יכולת חישה
by
מיין לפי

מהם הרצפטורים לטעם חמוץ

1
done
by
מיין לפי

GPCR תפקידו לזהות

1
done
done
by
מיין לפי

במבחן דואו טריו

1
done
by
מיין לפי

במבחן משולש השערת האפס היא

1
done
by
מיין לפי

כדי לבדוק העדפה לאחד מתוך 3 סוגי עוגיות, נבחרו 15 טועמים והניתוח נעשה לפי מבחן חי בריבוע. 10 העדיפו סוג א 2 העדיפו סוג ב 3 העדיפו סוג ג

1
done
by
מיין לפי

הסיכוי להבדל מובהק גבוה יותר במבחן פרמטרי מאשר במבחן לא פרמטרי

1
done
by
מיין לפי