Discuss, Learn and be Happy דיון בשאלות

help brightness_4 brightness_7 format_textdirection_r_to_l format_textdirection_l_to_r

נכון או לא נכון: יין בעל חמיצות גבוהה יהיה פחות חמוץ עם מנה חמוצה לעומת עם מנה מתוקה

1
done
by
מיין לפי

נכון או לא נכון- יין עצמתי (הרבה טאנינים) יהיה חיבור מוצלח עם אוכל דל חלבונים ושומן.

1
done
by
מיין לפי

התאמת יין ואוכל- אפקט מאילרד (צריבת המנה בגריל) יהווה איכות משלימה לאיזה תכונה של היין?

1
done
by
מיין לפי

מהו סוג היין המומלץ עם מנה מלוחה?

1
done
by
מיין לפי

מה מתרחש בשילוב בין יין מריר לבין מאכלים עם מאפיינים מרים?

1
done
by
מיין לפי

בתור מסעדנים מה חשוב לשים עליו דגש לגבי היין במסעדה? סמני את כל התשובות הנכונות

1
done
done
done
by
מיין לפי

מה הם המרכיבים החשובים בבניית תפריט היין? סמני את כל התשובות הנכונות

1
done
done
sentiment_very_satisfied
done
by
מיין לפי

מה אינו מרכיב הרלוונטי להכניס לתפריט מסעדה לגבי היין?

1
done
by
מיין לפי

לפני שחזרו לעסוק ביין, מה ייצרו היוונים?

1
done
done
by
מיין לפי

היין ביוון - נקודת ציון חשובה בשנת 1937:

1
done
by
מיין לפי