Discuss, Learn and be Happy דיון בשאלות

help brightness_4 brightness_7 format_textdirection_r_to_l format_textdirection_l_to_r

בדיקת אי סבילות ללקטוז מתבצעת על ידי בדיקת פליטת גז החנקן בנשימה.

1
done
נערך לפני שנה
by
מיין לפי

ספיגת גלוקוז במעי דק של מעלי גירה בינונית לעומת ספיגה גבוהה בחד קיבתיים.

1
done
by
מיין לפי

חיידקים פרוטאוליטים מסירים קבוצות אמינו רגילות ומייצרים חומצות שומן מסועפות שמשמשות כגורמי גדילה לחיידקים אחרים.

1
done
by
מיין לפי

פרוטוזואות בכרס, אוגרות עמילן, רגישות לסביבה חומצית ומפרקות כ- 50-80% מהצלולוז שנצרך.

1
done
נערך לפני שנה
by
מיין לפי

בקיבה של חד קיבתיים ושל מעלי גירה ספיגה נמוכה עד אפסית של פחמימות.

1
done
נערך לפני שנה
by
מיין לפי

ירידה ברמת המתכות: אשלגן ונחושת תגרור ירידה ברמת ויטמין A בדם.

1
done
by
מיין לפי

ככל שה- pH בתוך הכרס יורד (מתלת ל- 7), עולה ריכוז חומצת חומץ ויורד ריכוז חומצה פרופיונית.

1
done
by
מיין לפי

ב- pH 6 בתוך הכרס, רמת חומצה לקטית נמוכה ומתחילה לעלות לרמות גבוהות ב- pH מתחת ל- 5.5.

1
done
by
מיין לפי

מתן תירס טחון דק לעומת גרעיני תירס שלמים, מעלה את ריכוז חומצות שומן נדיפות ומוריד את ה- pH לחומצי.

1
done
by
מיין לפי

ערך פיזיולוגי של הסובסטרטים (חלבון, שומן ופחמימות) הינו לא גבוה מהערך הקילו קלוריה האמיתי שלהם.

1
done
נערך לפני שנה
by
מיין לפי