11 - תורתו של עמנואל לוינס עוסקת ב"הפנים" והזהות הייחודית של כל אדם. שימוש ב-DeepFakes כדי לשנות או להעתיק את הפנים של אדם הוא עיוות של זהותו הייחודית ומנוגד לערכים המוסריים של לוינס.
מהו האתגר המרכזי בהתמודדות עם DeepFakes על פי Regina Rini?
11 - Regina Rini טוענת כי האתגר המרכזי של DeepFakes הוא בכך שהם עלולים להוביל למצב שבו הציבור יפקפק בכל מדיה דיגיטלית ולא יסמוך עליה כלל, מה שיפגע באמון החברתי והדמוקרטי.
11 - מודלי GAN מורכבים ממחולל שמנסה ליצור תמונות מזויפות וממאבחן שמנסה לזהות אותן. לולאת המשוב ביניהם מאפשרת יצירת תמונות מזויפות שהן קשות לזיהוי ומתקבלות כאמינות מאוד.
כיצד מתייחס Robert Hopkins להבדל בין תמונות לבין ציורים מבחינה אפיסטמית?
Robert Hopkins מדגיש שהתמונות מספקות גישה אפיסטמית דומה לזו של ציורים, אך הן נחשבות לאמינות יותר בגלל שהן מקנות חוויה תפיסתית מיידית יותר מזו של ציורים.
Noam Tarshish0 נקודות ·
לפני 3 חודשים
( תגובות)
מוניטין: 0
11
מהי "האחריות המוסרית של מניפולציה" לפי גישתו של עמנואל לוינס?
מודל הפצה משתמש בתהליך של הוספה והסרה של רעש בתמונות בצורה הדרגתית כדי ליצור תמונות חדשות מאפס, מה שמאפשר יצירת DeepFakes בצורה אמינה מאוד.
Noam Tarshish0 נקודות ·
לפני 3 חודשים
( תגובות)
מוניטין: 0
(תיקון לתגובה הקודמת)
11 - לפי לוינס, "The Face" מייצג את הזהות הייחודית של האדם, והפגיעה בו באמצעות DeepFakes מהווה עיוות מוסרי של הזהות האנושית, המנוגד לערכי מוסר בסיסיים.
מהי דילמת הקרון (Trolley Problem) וכיצד היא משפיעה על תכנות רכבים אוטונומיים?
15 - דילמת הקרון היא דילמה מוסרית קלאסית שבה יש לבחור בין הצלת חיי אדם אחד לבין הצלת חיי רבים, והיא משפיעה על תכנות רכבים אוטונומיים במקרים שבהם הרכב חייב לבחור בין פגיעה בקבוצה אחת של אנשים לעומת קבוצה אחרת.
15 - לפי קנט, ההתנהלות המוסרית צריכה להתבסס על הצו הקטגורי, שמשמעותו היא לפעול בצורה שמכבדת את ערכו של כל יחיד כאדם ולא להשתמש בו כאמצעי בלבד, גם אם זה מצריך פגיעה ברבים.