Discuss, Learn and be Happy דיון בשאלות

help brightness_4 brightness_7 format_textdirection_r_to_l format_textdirection_l_to_r

מה משותף בין עקרונות של ייצור מזון בבית לצריכה עצמית ובין ייצור מסחרי תעשייתי

1
done
by
מיין לפי

הוספה קטנה של סוכר או חלב גורמת לעיסת שוקולד גולמי "להיתקע", מה לא נכון?

1
done
by
מיין לפי

מה לא נכון לגבי שיטת הכנת שוקולד שלא הורסת את האמולסיה ומאפשרת הוספת סוכר?

1
done
by
מיין לפי

מה לא נכון לגבי יחידות פעולה?

1
done
by
מיין לפי

מה מאפשר שימוש במעביר חום שבנוי מפלטות שאי אפשר לבצע בסיר כפול דפנות שמעבירים בו מים חמים בין הדפנות גדי לחמם מוצר

1
done
by
מיין לפי

מהם הגורמים שקובעים את קצב העברת החום בין שני גופים

1
done
by
מיין לפי

מה לא נכון לגבי מצב זכוכית?

1
done
by
מיין לפי

מה זה אקסטרודר?

1
done
by
מיין לפי

מה ההבדל בין רעל לארס?

1
done
by
מיין לפי

מהי עקומת מנה-תגובה

1
done
by
מיין לפי