Discuss, Learn and be Happy דיון בשאלות

help brightness_4 brightness_7 format_textdirection_r_to_l format_textdirection_l_to_r

מה אחוז העמילן בקמח חיטה לבן קשה?

1
done
by
מיין לפי

למה נשתמש בסודיום מטה ביסולפיט באפייה?

1
done
by
מיין לפי

ערך קלורי של לחם קל?

1
done
by
מיין לפי

איזה קמח יתקבל מטחינת דורום?

1
done
by
מיין לפי

מהו תהליך צ׳ורליווד?

1
done
by
מיין לפי

כיצד תשפיע על מרקם המאפה תוספת מים לבצק?

1
done
by
מיין לפי

מה יגרום עודף סוכר ושומן (מעל 10%) בבצק שמרים?

1
done
by
מיין לפי

איזה מכשיר נותן את רוב המידע על דוגמאות קמח בזמן הקצר ביותר?

1
done
by
מיין לפי

מה שונה בתהליך הטחינה של קמח למצות כשרות לפסח לעומת טחינה של קמח לשימוש חמץ?

1
done
by
מיין לפי

איזה מכשיר מודד את ספיחת המים של הקמח?

1
done
by
מיין לפי