Discuss, Learn and be Happy דיון בשאלות

help brightness_4 brightness_7 format_textdirection_r_to_l format_textdirection_l_to_r

מהו פקטור החנקן לחלבון בשר בבדיקת קלדהל?

1
done
by
מיין לפי

באיזו מרגרינה תשמש/י לתוך הבצק בבצק קרואסון?

1
done
by
מיין לפי

מה אחוז האפר בקמח לבן?

1
sentiment_very_satisfied
by
מיין לפי

מהו יחס הוספת שמרים יבשים לקמח למוצרי לחם רגילים?

1
done
by
מיין לפי

מה ההשפעה של E 481 על מוצר המאפה?

1
done
by
מיין לפי

ממה מיוצר באגט?

1
done
by
מיין לפי

מהו תהליך ההקפאה החסכוני ביותר מבחינת זמן התגובה ללקוח הממתין ללחם?

1
done
by
מיין לפי

לאיזה עמילאז יש טמפרטורת דה-נטורציה גבוהה יותר?

1
done
by
מיין לפי

לאיזה מוצרים מותר להוסיף צבע לתת כהה?

1
mood
by
מיין לפי

מהו תוצר הפעילות של אלפא עמילאז?

1
done
by
מיין לפי