Discuss, Learn and be Happy דיון בשאלות

help brightness_4 brightness_7 format_textdirection_r_to_l format_textdirection_l_to_r

כאשר אפידמיולוגיים בודקים את הסיבות והתוצאות של חשיפה מסוימת לרכיב מזון

1
sentiment_very_satisfied
by
מיין לפי

איזה מתנאים הבאים יעזור לנו להסיק שחשיפה למזון מעובד קשורה באופן סיבתי לתחלואה בסרטן המעי הגס?

1
done
by
מיין לפי

המסקנות לגבי קשר סיבתי בין גורם סיכון אפשרי כגון אכילת מתוקים לבין מחלת הסוכרת יהיו חזקות במחקר?

1
done
by
מיין לפי

מחקר מצא שככל שאוכלים מזונות עשירים באומגה 3 הזיכרון משתפר.

1
done
by
מיין לפי

במחקר עוקבה , יחס הסיכונים לפתח סוכרת הינו 0.86 בהשוואה בין צרכני תה (הנחשפים) לאלו שלא שתו תה ( לא חשופים) איזו אמירה נכונה?

1
done
by
מיין לפי

מחקר מצא שככל שנוטלים יותר אומגה 3 הזיכרון משתפר. ממחק זה ניתן להסיק שתוסף אומגה 3 משפר זיכרון

1
done
by
מיין לפי

באילו מהנסיבות הבאות תגדל שכיחות הסוכרת באוכלוסייה?

1
done
by
מיין לפי

מחקר חתך מאפשר לחשב

1
done
by
מיין לפי

איזה מהמשפטים הבאים לגבי חשיפות נכון?

1
done
by
מיין לפי

מה מהשיעורים הבאים הוא מדד לסיכון של הפרט לחלות?

1
done
by
מיין לפי