Discuss, Learn and be Happy דיון בשאלות

help brightness_4 brightness_7 format_textdirection_r_to_l format_textdirection_l_to_r

בפניך מספר משפטים המתארים תהליכים שמתרחשים בקיבה בעקבות התחלת אכילה. יד כל משפט ישנה אות שמסמנת אותו: א- הפרשת פפסינוגן מתאי CHIEF במסלול רפלקס קצר (מקומי) ב- הפרשת גסטרין מתאי G ג- הפרשת חומצה מהתאים הפריאטליים ד- אות עובר בקצב הווגאוס (העצב התועה) ה- ביקוע פפסינוגן לפפסין ביחרו את התשובה שמראה את הסדר הנכון של האותיות כך שיסדרו את המשפטים בסדר כרונולוגי של התרחשויות בעקבות אכילה או הרחה של מזון טעים:

1
done
by
מיין לפי

מחסור בויטמין A במנה

1
done
by
מיין לפי

תן דוגמא למשטר הזנה היכול לגרום לשינוי הטופוגרפיה של דופן הכרס?

1
done
by
מיין לפי

בהזנה במנה עתירה בחומר גס, האם ייתכן שריכוז הבוטירט שימדד בוריד השער של הכבד יהיה גבוה מריכוז הבוטירט הנמדד בנוזל הכרס?

1
done
by
מיין לפי

הסבר\י מדוע אין עיכול של cholestryl ester בקיבה?

1
done
by
מיין לפי

גרף המציג את רמות האוריאה שנמדדו בחלב של פרות המוזנות בחמש דיאטות שונות בהתייחס לגרף- מהי המנה בה ריכוז החלבון הוא הפריק ביותר מבין 4 המנות המוצגות:

1
done
by
מיין לפי

בהתייחס לגרף 2- במידה ומידת פריקות החלבון בכל הדיאטות הייתה זהה, מה יכול להסביר את ההבדלים שנמדדו בריכוז האמוניה בחלב?

1
done
by
מיין לפי

באיזו שיטה לא פולשנית ניתן לקבוע את פריקות החלבון במנה?

1
done
by
מיין לפי

תוספת של חלבון מסיס למנת הזנה של כבשים המוחזקות ברמת קיום (לא גדלות, לא הרות, לא מייצרות חלב) עלולה לגרום ל-

1
done
by
מיין לפי

בעופות לאחר ארוחה היחס בין ריכוז האלאנין לריכוז הלאוצין בדם גבוה מהיחס במנה. כיצד?

1
done
by
מיין לפי