אף תשובה פה לא נכונה לדעתי:
1. שומן לא עובר דרך נשא לתאים
2. פשוט לא נכון
3. פחמימות מורכבות עוברות פירוק ראשוני בלומן ואז סוכרים עוברים פירוק בבראשבורדר
4. חלבונים עוברים עיכול על ידי פפסין ורק לאחר מכן אנזימים שמצויים בבראשבורדר כמו פפטידאזות למיניהן ככה שאף תשובה לא נראית לי נכונה
17. לפניך גרף המציג את רמות האמוניה שנמדדו בכרס לאורך 8 שעות לאחר הזנה ב4 מנות שונות.
בהתייחס לגרך 1- מהי המנה בה החלבון הוא הפריק ביותר מבין 4 המנות המוצגות: