Discuss, Learn and be Happy דיון בשאלות

help brightness_4 brightness_7 format_textdirection_r_to_l format_textdirection_l_to_r

ב PH6 בתוך הכרס, רמת החומצה הלקטית נמוכה ומתחילה לרדת עוד יותר עד רמה אפסית בPH מתחת ל5.5

1
done
by
מיין לפי
by Assaf Rozenfeld
Assaf Rozenfeld 0 נקודות · לפני חודשיים
מוניטין: 1
רמת החומצה הלקטית נמוכה ומתחילה לעלות
by

שיא ברמת חומצה פרופיונית בתוך הכרס מתקבל ב PH5. מתחת ל PH הזה, נראה ירידה חדה ברמת החומצה הפרופיונית ועליה חדה ברמת חומצה לקטית

1
sentiment_very_satisfied
by
מיין לפי

לרוב, כולסטרול נמצא במזון בצורה מאוסטרת, נכנס למעי ועובר הידרוליזה על ידי ליפאזות שמופרשות מהלבלב. פעולה זו מגבירה את זמינות הכולסטרול למיצלה.

1
done
by
מיין לפי

אכילת טריגליצרידים ביחד עם כולסטרול אסטר מגבירה את פירוק הכולסטרול אסתר ובכך נמנעת שקיעתו בחלקים האחוריים של המעי.

1
sentiment_very_satisfied
by
מיין לפי

כל החומצה הבוטירית וחצי מהכמות החומצה הפרופיונית מנוצלים על ידי תאי הכרס לפני שמופיעים בדם.

1
done
by
מיין לפי

בתהליך בניית טריגלירידים מחדש בתוך האינטרוציט מתרחשת ריאסטריפיקציה ולאחריה מתרחש אצטילציה

1
done
by
מיין לפי

בתהליך בניית טריגליצרידים מחדש בתוך האנטרוציט מתרחשת ריאסטריפיקציה ולאחריה מתרחש אצטילציה

1
done
by
מיין לפי

תהליך בניית הטריגליצרידים די נובו (בנייה עצמית) מתרחש ב 20% מתאי האנטרוציט כאשר יש עודף אנרגיה (ATP)

1
done
by
מיין לפי

בניית פוספוליפיד מליזופוספוליפיד מחייבת שחומצת השומן תעבור בהתחלה ריאסטריפיקציה ואז חיבורה לעמדה מספר 2

1
done
by
מיין לפי

ריאסטריפיקציה של כולסטרול מתבצעת לרוב עם חומצת שומן רוויה

1
done
by
מיין לפי