Think, Solve, and Learn למדת 0 מתוך 4

שים לב! - לא תוכל לראות התקדמות למידה ללא התחברות (תמיד תשאר על 0%)
לחץ פה להתחברות מהירה

4 < 5 שים לב! - אין מספיק שאלות בבנק כדי להציג את התרגול כראוי
(הוסף שאלות או בטל את התדירות ’אף פעם‘ לחלק מהשאלות)

shuffle help brightness_4 brightness_7 format_textdirection_r_to_l format_textdirection_l_to_r

איזה מהמשפטים הבאים נכון לגבי מעבים ומייצבים בתעשיית המזון?

(25 נק') - שאלה #126789

במפעל ‏רצו לפתח מנה שמוכנה להגשה שמורכבת מגלידה ופירות בקערה שעשויה מונפל פריך. הבעיה במוצר הייתה שהוופל לא נשמר פריך לאורך זמן. כיצד ניתן לשמור על פריכות הוופל לאורך זמן?

(25 נק') - שאלה #126790

כיצד האינסולין מעכב את הליפוליזה?

(25 נק') - שאלה #126791

מהי קרמליזציה ?

(25 נק') - שאלה #126792