Think, Solve, and Learn למדת 0 מתוך 23

שים לב! - לא תוכל לראות התקדמות למידה ללא התחברות (תמיד תשאר על 0%)
לחץ פה להתחברות מהירה

shuffle help brightness_4 brightness_7 format_textdirection_r_to_l format_textdirection_l_to_r

מה משותף בין עקרונות של ייצור מזון בבית לצריכה עצמית ובין ייצור מסחרי תעשייתי

(20 נק') - שאלה #151288

הוספה קטנה של סוכר או חלב גורמת לעיסת שוקולד גולמי "להיתקע", מה לא נכון?

(20 נק') - שאלה #151296

מה לא נכון לגבי שיטת הכנת שוקולד שלא הורסת את האמולסיה ומאפשרת הוספת סוכר?

(20 נק') - שאלה #151297

מה לא נכון לגבי יחידות פעולה?

(20 נק') - שאלה #151301

מה מאפשר שימוש במעביר חום שבנוי מפלטות שאי אפשר לבצע בסיר כפול דפנות שמעבירים בו מים חמים בין הדפנות גדי לחמם מוצר

(20 נק') - שאלה #151312