Think, Solve, and Learn למדת 0 מתוך 110

שים לב! - לא תוכל לראות התקדמות למידה ללא התחברות (תמיד תשאר על 0%)
לחץ פה להתחברות מהירה

shuffle help brightness_4 brightness_7 format_textdirection_r_to_l format_textdirection_l_to_r

מיקרואורגניזמים פתוגנים המועברים במזון:

(20 נק') - שאלה #157793

מה נכון לגבי עמידות חיידקים לאנטיביוטיקה?

(20 נק') - שאלה #157794

לפי המאמר תחלואה ממזון – עשרת הגדולים:

(20 נק') - שאלה #157795

מה נכון בקשר לתהליך הפסטור?

(20 נק') - שאלה #157796

מדוע מחפשים אחרי חומרים אנטי-בקטריאליים חדשים אשר לא בהכרח פוגעים בחיות של חיידקים?

(20 נק') - שאלה #157797