סטרט אפ ישראלי המתמחה בטיפולי שימור לפרי הדר לאחר הקטיף (להאריך את משך החיים של
הפרי מקטיף ועד רקבון) מתקשה בחדירה לשוק האמריקאי בגלל התבססות על חומרי גלם שאינם
תואמים את התקן האמריקאי. מצב זה מתאר גורם משפיע בסביבת המקרו מסוג –
סטרט אפ ישראלי המתמחה בטיפולי שימור לפרי הדר לאחר הקטיף (להאריך את משך החיים של
הפרי מקטיף ועד רקבון) מתקשה בחדירה לשוק האמריקאי בגלל התבססות על חומרי גלם שאינם
תואמים את התקן האמריקאי. מצב זה מתאר גורם משפיע בסביבת המקרו מסוג –
* השאלה נוספה בתאריך: 25-05-2023