דה סטוראז מוציא מימנים מחומצות שומן וגורם להם להתקפל ממברנה יותר נוזלית יותר עמידה לחום . תשובה 3 נראת יותר נכונה כי טרפנים הם מולקולות פחממניות בעלות ריח
Shahar Doron5 נקודות ·
יותר מ-6 חודשים
( תגובות)
מוניטין: 195
מה שאמרת זה נכון, דה-סטוראז באמת גורם לממברנה להיות יותר נוזלית כביכול אבל המשמעות היא שהעמידות היא לקור לא לחום..
דה סטורז - יוצר ח"ש לא רוויות - עולה העמידות לקור
סטורז - יוצר ח"ש רוויות - עולה העמידות לחום
Shahar Doron5 נקודות ·
יותר מ-6 חודשים
( תגובות)
מוניטין: 195
בחום יש הרבה יותר תזוזה בממברנה ואתה רוצה שיהיה יותר ח"ש רוויות כדי שתהיה פחות תזוזה
בקור יש פחות תזוזה ואתה רוצה שיהיו יותר ח"ש לא רוויות כדי שהממברנה כן תזוז ולא תקפא/תשבר/תפגע
אני חושב