במזון מהונדס גנטית אנו שואפים לייצר זנים בעלי מספר תכונות שלא קיימות בזן המקורי. לצורך כך מתבצעת החדרת גנים ממינים שונים בעלי התכונה הרצויה. חברות הזרעים מקפידות על מגבלה אחת משמעותית והיא החדרת גנים ממקור צימחי בלבד. מי מהתכונות הבאות לא סביר שהוספה באמצעות טכניקה של הנדסה גנטית?
במזון מהונדס גנטית אנו שואפים לייצר זנים בעלי מספר תכונות שלא קיימות בזן המקורי. לצורך כך מתבצעת החדרת גנים ממינים שונים בעלי התכונה הרצויה. חברות הזרעים מקפידות על מגבלה אחת משמעותית והיא החדרת גנים ממקור צימחי בלבד. מי מהתכונות הבאות לא סביר שהוספה באמצעות טכניקה של הנדסה גנטית?
* השאלה נוספה בתאריך: 14-03-2024