כללי מתוך מבחנים בהזנת בע״ח

לחץ כאן לכל השאלות

שימוש במוננזין מפחית את רמת ייצור החומצה האצטקית וכתוצאה מכך עולה אחוז השומן בחלב...

1
done
by
מיין לפי
by Assaf Rozenfeld
Assaf Rozenfeld 0 נקודות · לפני 5 חודשים
מוניטין: 1
יש חומר הניקרא ​מוננזין​, זה חומר שפוגע באוכלוסיית חיידקים​. המוננזין מדכא אכילה- זה גורם לייצור להיפגע אך גורם למזון לשהות יותר זמן בתוך הכרס ואז החיידקים עובדים עליו יותר טוב - ​ ניצול טוב יותר של המזון! אני פוגע בחיידקים הצלוליטיס שמייצרים את האצטית (פוגע בהם באמצעות פגיעה בחיידקים שמייצרים אמוניה, אותה הצלוליטיס צריכים כדי להתקיים). מוננזין= מפחית אחוז שומן בחלב
by
by Assaf Rozenfeld
Assaf Rozenfeld 0 נקודות · לפני 5 חודשים
מוניטין: 1
מוננזין= מעלה גלוקוז, מפחית שומן
by

* השאלה נוספה בתאריך: 28-05-2024