בניסוי שנערך על טלאים נעכלות לכאורה של המנה המבוססת על גרעיני שעורה הייתה גבוהה יותר מזו של שיבולת שועל (79% לעומת 69%). יעילות ניצולת המזון הייתה תלויה בנעכלות לכאורה של המנה אך יעילות ניצולת הפיכת אנרגיה מטבולית לנטו :
בניסוי שנערך על טלאים נעכלות לכאורה של המנה המבוססת על גרעיני שעורה הייתה גבוהה יותר מזו של שיבולת שועל (79% לעומת 69%). יעילות ניצולת המזון הייתה תלויה בנעכלות לכאורה של המנה אך יעילות ניצולת הפיכת אנרגיה מטבולית לנטו :
* השאלה נוספה בתאריך: 13-08-2024