קבוצת סטודנטים בקורס למיקרוביולוגיה של מזון קיבלה משימה לפתח מוצר פרוביוטי חדשני, כאשר הדרישה הבסיסית למוצר הינה - חיוניות מקסימלית של המיקרואורגניזמים הפרוביוטיים יחד עם חיי מדף ארוכים של המוצר, הן מבחינה טכנולוגית והן מבחינה אורגנולפטית. איזה מהמוצרים הבאים עשוי לקיים דרישה כזאת?
קבוצת סטודנטים בקורס למיקרוביולוגיה של מזון קיבלה משימה לפתח מוצר פרוביוטי חדשני, כאשר הדרישה הבסיסית למוצר הינה - חיוניות מקסימלית של המיקרואורגניזמים הפרוביוטיים יחד עם חיי מדף ארוכים של המוצר, הן מבחינה טכנולוגית והן מבחינה אורגנולפטית. איזה מהמוצרים הבאים עשוי לקיים דרישה כזאת?
* השאלה נוספה בתאריך: 30-08-2024