במפעל "אגרו-פלוס" מייצרים אריזות לסחורה חקלאית. אחת התצפיות מגלה שעובד עוצר את פס הייצור בכל פעם כדי לרשום ידנית את מספרי המשלוח – תהליך שמקורו בנוהל ישן, אף שהמערכת הממוחשבת כבר יכולה לתעד זאת אוטומטית.
שאלה: כיצד נכון לסווג את הזמן שהעובד משקיע ברישום הידני?
במפעל "אגרו-פלוס" מייצרים אריזות לסחורה חקלאית. אחת התצפיות מגלה שעובד עוצר את פס הייצור בכל פעם כדי לרשום ידנית את מספרי המשלוח – תהליך שמקורו בנוהל ישן, אף שהמערכת הממוחשבת כבר יכולה לתעד זאת אוטומטית.
שאלה: כיצד נכון לסווג את הזמן שהעובד משקיע ברישום הידני?
* השאלה נוספה בתאריך: 24-02-2025