ב"בר בורגר" יש פרוטוקול ברור להכנת המבורגר, שכל עובד חדש צריך ללמוד בעל פה ולהבחן עליו.
תוצאות המבחן מתוייקות ונשמרות. הפרוטוקול כולל: הסבר על שעון שמראה ברמת דיוק של שנייה כמה זמן ההמבורגר צריך להיות על האש, מה הוא משקל ההמבורגר המדוייק, כיצד משתמשים במכונה ששמה עליו את כמות המיונז המדוייקת, ומה הוא המספר המדוייק שנידרש של פרוסות מלפפון חמוץ לכל מנה.
כן יש פרוטוקול נוסף שמסביר בצורה מפורטת מה היא צורת ההגשה של המנה, כאשר אין לחרוג ממנה. גם על הפרוטוקול הזה צריך להבחן העובד החדש.
מה הוא מאפיין המבנה הארגוני המופיע בתיאור זה?
ב"בר בורגר" יש פרוטוקול ברור להכנת המבורגר, שכל עובד חדש צריך ללמוד בעל פה ולהבחן עליו.
תוצאות המבחן מתוייקות ונשמרות. הפרוטוקול כולל: הסבר על שעון שמראה ברמת דיוק של שנייה כמה זמן ההמבורגר צריך להיות על האש, מה הוא משקל ההמבורגר המדוייק, כיצד משתמשים במכונה ששמה עליו את כמות המיונז המדוייקת, ומה הוא המספר המדוייק שנידרש של פרוסות מלפפון חמוץ לכל מנה.
כן יש פרוטוקול נוסף שמסביר בצורה מפורטת מה היא צורת ההגשה של המנה, כאשר אין לחרוג ממנה. גם על הפרוטוקול הזה צריך להבחן העובד החדש.
מה הוא מאפיין המבנה הארגוני המופיע בתיאור זה?
* השאלה נוספה בתאריך: 12-09-2019