נדמיין כי באחריותך בית קירור ומחסן פירות. הביאו לך תוצרת בטמפרטורה של 34 מ"צ. מקררים אותה במערכת של אוויר מאולץ בטמפרטורה של 2 מ"צ. צריכים להוציא את התוצרת ממערכת הקירור ולהעביר למחסן בשלב של 7/8 קירור. מה תהיה טמפרטורת התוצרת בשלב הזה?
נדמיין כי באחריותך בית קירור ומחסן פירות. הביאו לך תוצרת בטמפרטורה של 34 מ"צ. מקררים אותה במערכת של אוויר מאולץ בטמפרטורה של 2 מ"צ. צריכים להוציא את התוצרת ממערכת הקירור ולהעביר למחסן בשלב של 7/8 קירור. מה תהיה טמפרטורת התוצרת בשלב הזה?
* השאלה נוספה בתאריך: 22-07-2021