אצל נשים בהריון שצרכו כמות מספקת של חלבונים נולדו תינוקות עם משקל נמוך מהמצופה. בסקירת הדיאטה שלהן נמצא שהמקור העיקרי לחלבון היה לחם מלא. על בסיס מידע זה, איזו סיבה משוערת יכולה להיות למשקל הנמוך של התינוקות?
אצל נשים בהריון שצרכו כמות מספקת של חלבונים נולדו תינוקות עם משקל נמוך מהמצופה. בסקירת הדיאטה שלהן נמצא שהמקור העיקרי לחלבון היה לחם מלא. על בסיס מידע זה, איזו סיבה משוערת יכולה להיות למשקל הנמוך של התינוקות?
* השאלה נוספה בתאריך: 13-07-2022