מיקרוביולוגיה מיקרוביולוגיה וסניטציה של מזון

לחץ כאן לכל השאלות

2. מציאות החיידק "סטאף" במזון מעידה על מגע יד אדם. אסר לתת לעובדים שבידיהם פצעים מוגלתיים לעבוד במטבח ציבורי כיון שהם נושאים את החיידק היכול לעבור ולהתרבות במזון ולהדביק דרכו אנשים בריאים. בקבוצת אנשים שאכלה מזון המזוהם ברמה גבוהה מאוד של חיידקי סטאפ. הופיעו סימנים (בחילה ושלשול) לאחר זמן קצר יחסית ולאחר 48-72 שעות התגלה החיידק בחלק מהחולים בדם ובשלשול הדמי.

1
done
by
מיין לפי

* השאלה נוספה בתאריך: 17-07-2022