מיקרוביולוגיה מיקרוביולוגיה וסניטציה של מזון

לחץ כאן לכל השאלות

אנטרוטוקסין של סטאפילוקקוס אארוס

1
sentiment_very_satisfied
by
מיין לפי
by Yuval Kadmon
Yuval Kadmon 0 נקודות · יותר מ-6 חודשים
מוניטין: 1
לדעתי התשובה הנכונה פה היא ה' כי העמידות של הטוקסין לחום היא בגלל קשרים דיסולפידים שנוצרים משיירי ציסטאין
by
by Victoria Vikrest
Victoria Vikrest 0 נקודות · יותר מ-6 חודשים
מוניטין: 1
יש לו קשר דיסולפידי אחד וכנראה בגלל שבתובה רשום "רבים" זו טעות
by

* השאלה נוספה בתאריך: 17-07-2022