שווי משקל הינה מערכת בעלת חשיבות רבה למערכות הדמיה בהם עושים שימוש רב בנושאים הקשורים להנדסת גורמי אנוש. אצל אדם בריא יציבות ותנוחת (position) הגוף נקבעת בעזרת מידע מ-
במחקרם של Ray & Ray(1970) נמצא כי גם בסידור הכפתורים הטוב ביותר בתנור המטבח, אחוזי ההעדפה של הנבדקים לא הגיעו ל-40% והיו עדיין 9% טעויות. הסיבה א-% ההעדפה הנמוכים:
תהליכים נורמליים (30%), פירוק והעמסה (14%), אחזקה (25%), כיבוי והפעלה (18%) ואחרים (13%)
בתרשים להלן, החוקרים מציגים באילו מצבי מערכת מתרחשים אירועים בלתי רצויים (תקלות), לטענתם של החוקרים: