Discuss, Learn and be Happy דיון בשאלות

help brightness_4 brightness_7 format_textdirection_r_to_l format_textdirection_l_to_r

כיטוזן גורם ל

1
done
done
by
מיין לפי

השארת לימון (חתוך) במקרר וכעבור כמה ימים הבחנת בעובש אפרפר על גביו. מהי המחלה (שאפשר להניח) שהתפתחה?

1
done
done
by
מיין לפי

מה נכון לגבי מחלות "רדומות" ?

1
done
done
by
מיין לפי

אם המטרה היא לעכב את הבשלת העגבניה, את מי חשוב לעכב?

1
done
by
מיין לפי

אם המטרה היא עיכוב הבשלת מלוני "שרנטה", את מי חשוב לעכב?

1
done
by
מיין לפי

לאחר התקפת פתוגן בפרי הדר, מי יגרום לרקבון העוקץ?

1
done
אתילן מעודד את הזדקנות הפרי. למה לא הספרידין - רמתו יורדת עם ההזדקנות.
by
מיין לפי

טמפ' התחלתית של תוצרת = 26 מ"צ. מקררים אותה במים קרים בטמפ' 2 מ"צ. כעבור 3 דק' = 17 מ"צ כעבור 5 דק' = 14 מ"צ כעבור 7 דק' = 10 מ"צ הקירור הופסק בשלב של 7/8 קירור. כמה זמן נמשך הקירור?

1
done
26-26/2 = 14 מ"צ (טמפ' האמצע) --> 5 דקות --> 5*3 = 15 דקות
by
מיין לפי

מה מהבאים מעכב תהליך הצהבה?

1
done
by
מיין לפי

מה נכון לגבי 1-MCP :

1
done
by
מיין לפי

מה נכון לגבי מלפפונים?

1
done
תנאים מיטביים לאחסונם: 10-12 מ"צ, לחות 95%. מחלה רדומה: בוטריטיס. הצהבה: CMV
by
מיין לפי