Discuss, Learn and be Happy דיון בשאלות

help brightness_4 brightness_7 format_textdirection_r_to_l format_textdirection_l_to_r

בשמפנייה יש תסיסה שניה

1
done
תהליך הייצור: 1. בציר מהיר בסתיו. 2. סחיטה עדינה עם חשיפה מינימאלית של הקליפות. 3. תסיסה רגילה במשך כ- 3 שבועות. 4. ערבוב בין זני ענבים. 5. תוספת סוכר ושמרים לתסיסה שנייה בבקבוק. 6. יישון בבקבוק ההפוך והוצאת המשקעים בהקפאת הצוואר. 7. תוספת קטנה של סוכר ויין להשלמת החסר. 8. פיקוק והרכבת מכסה הברזל.
by
מיין לפי

מלגוזיה הוא זן ענבים שמקורו

1
done
by
מיין לפי

אם נתאים יין עם הרבה טאנין לאוכל מלוח, היין ייתפס כיותר...

1
done
by
מיין לפי

מה מהבאים מתאר את תהליך הייצור של יין אדום?

1
done
by
מיין לפי

מה מהבאים לא יוסיף טעם ליין אדום?

1
done
by
מיין לפי

מטרת טעימת היין יכולה להיות.. סמני את כל התשובות הנכונות

1
done
done
sentiment_very_satisfied
done
by
מיין לפי

מה הם הגורמים שיש להתחשב בהם כשבוחרים את טמפרטורת ההגשה של היין?

1
done
by
מיין לפי

נכון או לא נכון- אם טמפרטורת החדר עולה על 18 מעלות (בארץ לרוב כן) כדאי לקרר קצת גם יין אדום.

1
done
by
מיין לפי

בCote d'Or – יינות מהיקבים הכי טובים יתוייגו כ:

1
done
by
מיין לפי

איזה טעמים מקושרים לרוב עם פינו נואר?

1
done
done
done
by
מיין לפי