Discuss, Learn and be Happy דיון בשאלות

help brightness_4 brightness_7 format_textdirection_r_to_l format_textdirection_l_to_r

מבחן 2013 חיי המדף של הפרי:

1
done
by
מיין לפי

מבחן 2013 הפעם הראשונה בה זיהו שהאתילן הוא הגורם שמשפיע על הצמח היתה:

1
done
by
מיין לפי

מבחן 2013 כתוצאה מהגברת הביטוי של הגן ω-Desaturase בעגבניה:

1
done
by
מיין לפי
by Dvir Zadik
Dvir Zadik 0 נקודות · יותר מ-6 חודשים
מוניטין: 20
דה סטוראז מוציא מימנים מחומצות שומן וגורם להם להתקפל ממברנה יותר נוזלית יותר עמידה לחום . תשובה 3 נראת יותר נכונה כי טרפנים הם מולקולות פחממניות בעלות ריח
by
by Shahar Doron
Shahar Doron 5 נקודות · יותר מ-6 חודשים
מוניטין: 195
מה שאמרת זה נכון, דה-סטוראז באמת גורם לממברנה להיות יותר נוזלית כביכול אבל המשמעות היא שהעמידות היא לקור לא לחום.. דה סטורז - יוצר ח"ש לא רוויות - עולה העמידות לקור סטורז - יוצר ח"ש רוויות - עולה העמידות לחום
by
by Shahar Doron
Shahar Doron 5 נקודות · יותר מ-6 חודשים
מוניטין: 195
בחום יש הרבה יותר תזוזה בממברנה ואתה רוצה שיהיה יותר ח"ש רוויות כדי שתהיה פחות תזוזה בקור יש פחות תזוזה ואתה רוצה שיהיו יותר ח"ש לא רוויות כדי שהממברנה כן תזוז ולא תקפא/תשבר/תפגע אני חושב
by

מבחן 2013 פרי שמופיעה בו גומה חמורה (pitting) בתום האחסון:

1
done
by
מיין לפי

מבחן 2013 ניתן לדעת שהפרי והירק הם יצור חי כיוון:

1
done
by
מיין לפי

מבחן 2013 שני פירות מאותו סוג, אותו גודל ואותו משקל הוכנסו כל אחד לכלי אטום באותו נפח למשך שעה ולאחר מכן נלקח מדגם של אוויר מחלל הכלי. רמת הפחמן הדו חמצני בכלי של פרי 1 הייתה כפולה מזו שנמצאה בכלי של הפרי השני, לפיכך:

1
done
by
מיין לפי

מבחן 2013 בעקבות חשיפת מלפפונים למרכיבי דפנות תאים של שמרים:

1
done
by
מיין לפי

מבחן 2013 האם במהלך התפתחותם של נזקי צינה יתכנו תהליכים הפיכים?

1
done
by
מיין לפי

מבחן 2013 איכותו של המוצר הצמחי הקטוף מושפעת:

1
done
by
מיין לפי

מבחן 2013 בעקבות חשיפה של פירות לאתילן:

1
done
by
מיין לפי