Discuss, Learn and be Happy דיון בשאלות

help brightness_4 brightness_7 format_textdirection_r_to_l format_textdirection_l_to_r

מה נכון להגיד על חומר צמחי לאחר קטיף?

1
done
נערך לפני שנה
by
מיין לפי

מהם סוגי העקות האפשריות לצמחים לאחר קטיף?

1
done
by
מיין לפי

מה המטרה הגדולה של Postharvest?

1
done
by
מיין לפי
by Daniel Spektor
Daniel Spektor 0 נקודות · לפני 3 חודשים
מוניטין: 190
למה תשובה ב' לא נכונה?
by
by אדו לסר
אדו לסר 1 נקודות · לפני 3 חודשים
מוניטין: 41
נראלי שזה לא המטרה אלא דרך למטרה בהרבה מקרים
by
by Hadar Eilot
Hadar Eilot 1 נקודות · לפני 3 חודשים
מוניטין: 10
אתה לא רוצה למנוע את תהליך ההבשלה אלא רק לעכב אותו כדי שהמוצר יגיע כמה שיותר טרי לצרכן
by

מה ההבדל בין אובדן מזון (food loss) לבזבוז מזון (food waste)?

1
done
done
by
מיין לפי

קפה כמודל מחקר: בסוף תהליך הפקת פולי הקפה - כמה אחוז מהמסה הראשונית מגיע בסוף לצרכן?

1
done
by
מיין לפי

מה טמפ' הקירור האופטימלית לנשירים? (תפוחים, שזיפים, אפרסקים, דובדבנים)

1
done
by
מיין לפי

מאיזה טמפ' נקבל פגעי קור? (נזקי קפיאה)

1
done
by
מיין לפי

מה טמפ' הקירור האופטימלית לפירות טרופים וסבטרופים? (בננה, מנגו, פאפיה, רימון)

1
done
by
מיין לפי
by אמיר דרור
אמיר דרור 0 נקודות · לפני 3 חודשים
מוניטין: 107
לא זוכר שדיבר על זה אם כן אשמח לדעת איפה כן דיבר על זה
by
by צביקה בלום
צביקה בלום 2 נקודות · לפני 3 חודשים
מוניטין: 815
אני זוכר רק שהוא אמר משו על זה שפירות כאלה המקרר קר מדי בשבילם
by
by אייל שפיר
אייל שפיר 0 נקודות · לפני 3 חודשים
מוניטין: 85
אמת. כי ארץ המקור שלהם היא ״חמה״ יותר מאשר סלק או תפו״א למשל.
by

מה הטמפ' האופטימלית להבשלה בפירות?

1
done
by
מיין לפי

מעל איזו טמפ' נקבל נזקי חום בפירות?

1
done
by
מיין לפי
by Daniel Spektor
Daniel Spektor 0 נקודות · לפני 3 חודשים
מוניטין: 190
האם זה במטע עצמו? או לאחר קטיף?
by