Discuss, Learn and be Happy דיון בשאלות

help brightness_4 brightness_7 format_textdirection_r_to_l format_textdirection_l_to_r

מהם תחומי המיקוד של אפידמיולוגיה תזונתית

1
done
by
מיין לפי

בהקשר אפידמיולוגי, מהי אוכלוסייה בסיכון במחקר בו אנו בודקים אנמיה בקרב טבעונים?

1
done
by
מיין לפי

באילו מהנסיבות הבאות תגדל שכיחות הסוכרת באוכלוסייה?

1
done
by
מיין לפי

איזה מהמשפטים הבאים לגבי חשיפות נכון?

1
done
by
מיין לפי

מדדים אפידמיולוגיים תזונתיים לבדיקת השפעה של צריכת רכיבי מזון, מעריכים את ___ בין החשיפה לרכיב המזון לבין התוצאה הבריאותית הרלוונטית

1
done
by
מיין לפי

ניתן להפחית (אם כי לא לבטל) הטיית מידע בהערכת הצריכה התזונתית על ידי:

1
sentiment_very_satisfied
by
מיין לפי

במחקר עוקבה, יחס הסיכון לפתח סוכרת היה 0.86 בהשוואה בין צרכני תה (הנחשפים) לאלו שלא שתו תה (הלא חשופים). איזו אמירה אחת נכונה?

1
done
by
מיין לפי

כאשר אפידמיולוגים בודקים את הסיבות והתוצאות של חשיפה מסויימת לרכיב מזון, כדי לקבוע גורמים אפשריים לתוצאה בריאותית, הם שוקלים:

1
done
by
מיין לפי

מחקרים אקראיים מבוקרים הבודקים חשיפה לתזונה ים תיכונית, מספקים ראיות חזקות לכך שהתוצאה בשיפור הגלוקוז בצום, שנצפתה נובעת מההתערבות (החשיפה- סוג התזונה). סיבה אחת לכך היא:

1
done
by
מיין לפי

ערפלנים מהווים אתגר במיוחד באפידמיולוגיה תזונתית מכיוון ש:

1
done
by
מיין לפי