Discuss, Learn and be Happy דיון בשאלות

help brightness_4 brightness_7 format_textdirection_r_to_l format_textdirection_l_to_r

באיזה חומר מהמחמצנים הרשומים עדיף להשתמש ללחמניות המבורגר לקבלת עמידות ונפח מקסימאלי בתפיחה – ללא קשר לתקן הישראלי?

1
done
by
מיין לפי

איזה מהאנזימים הבאים ייתן את נפח המאפה המקסימאלי בלחם מקמח מלא?

1
mood
by
מיין לפי

מהו ערך PDCAAS של חלבון הגלוטן?

1
done
by
מיין לפי

איזה מכשיר מודד את כושר יצור הגז של השמרים ואצירתו בבצק?

1
done
by
מיין לפי

מהו תהליך ההקפאה הבזבזני ביותר מבחינת נפח האחסון בהקפאה?

1
done
by
מיין לפי

לאיזה סוג עמילאז יש טמפרטורת דה-נטורציה נמוכה יותר?

1
done
by
מיין לפי

מה מונע את מחלת המשיכה?

1
done
by
מיין לפי

איזה קמח סויה מוסיפים למשפר אפייה לבצק שמרים?

1
done
by
מיין לפי

כמה שכבות בצק תהינה בקיפול 4X3X4X3X ?

1
done
by
מיין לפי

האם יש שמרים בבצק קרואסון ?

1
mood
by
מיין לפי