Discuss, Learn and be Happy דיון בשאלות

help brightness_4 brightness_7 format_textdirection_r_to_l format_textdirection_l_to_r

מה ההבדל בין קמח לבן קשה לקמח לבן רך?

1
done
by
מיין לפי

מה תוצר הפירוק של עמילן ע״י ביטא עמילאז?

1
sentiment_very_satisfied
by
מיין לפי

איזה מוצר מקובל לייצר משעורה?

1
done
by
מיין לפי

כמה גרם מים בבצק קושר הגלוטן המצוי ב100 גר קמח בזמן הלישה?

1
done
by
מיין לפי

מהו הזמן שלוקח בדר״כ לייצר מאפה בתהליך Sponge & Dough?

1
done
by
מיין לפי

מדוע מוסיפים קמח סויה למשפר אפייה לבצק שמרים?

1
done
by
מיין לפי

מהו הגורם לקרום חסר ברק וקרעים במוצר אפוי?

1
done
by
מיין לפי

באיזה עמילאז עדיף להשתמש במשפר אפייה לבצק שמרים?

1
done
by
מיין לפי

מהו תהליך ההקפאה החסכוני ביותר מבחינת נפח האחסון במקפיא?

1
done
by
מיין לפי

מהו הטעם האופייני לצ׳יאבטה?

1
done
by
מיין לפי