Discuss, Learn and be Happy דיון בשאלות

help brightness_4 brightness_7 format_textdirection_r_to_l format_textdirection_l_to_r

איזה חומר מיצב יוצר ג׳ל בחימום?

1
sentiment_very_satisfied
by
מיין לפי

באיזה שיטת בדיקה עדיף להשתמש לקביעת כמות הסובין בקמח?

1
done
by
מיין לפי

מהו מספר פולינג אשר מתחתיו הקמח אינו מתאים לאפייה?

1
done
by
מיין לפי

מהי הרמה המקסימלית המותרת של גלוטן על מנת להגדיר את המוצר ללא גלוטן (חל״מ ppm)

1
done
by
מיין לפי

איזה קמח יתקבל מטחינת חיטה קשה?

1
done
by
מיין לפי

מהם חיי המדף של שמרים לחים בקירור?

1
done
by
מיין לפי

מהו מספר E של SSL?

1
done
by
מיין לפי

איזה חלבון בחיטה גורם לתופעות אלרגיות אצל חולי צליאק?

1
done
by
מיין לפי

מה המדד לפריכות של עוגיות?

1
done
by
מיין לפי

מה הוא הפקטור של חנקן לחלבון הגלוטן בבדיקת קלדהל?

1
done
by
מיין לפי