יש חומר הניקרא מוננזין, זה חומר שפוגע באוכלוסיית חיידקים.
המוננזין מדכא אכילה- זה גורם לייצור להיפגע אך גורם למזון לשהות יותר זמן בתוך הכרס ואז החיידקים עובדים עליו יותר טוב - ניצול טוב יותר של המזון!
אני פוגע בחיידקים הצלוליטיס שמייצרים את האצטית (פוגע בהם באמצעות פגיעה בחיידקים שמייצרים אמוניה, אותה הצלוליטיס צריכים כדי להתקיים).
מוננזין= מפחית אחוז שומן בחלב
Assaf Rozenfeld0 נקודות ·
לפני 5 חודשים
( תגובות)
מוניטין: 1
מוננזין= מעלה גלוקוז, מפחית שומן
HDL משמש כמאגר לאפו פרוטאינים ובנוסף, מוביל כולסטרול מהכבד לרקמות היקפיות
:ספיגת ליפידים מימי( – תרכיב זה מאפשר )המופרשות מהלבלב( להתחיל לעבוד על השומן. אם אין מלחי
שנמצאים במערכת העיכול יוצרים אימולסיה )תרכיב שומני ביחד עם
. התלכיד הוא יחד עם הליפאז והם מתחילים לעבוד )פירוק השומן
.)מרה הליפאז לא יתפקד
כל אלה נמצאים בחלל המעי בסביבה מימית. על מנת שנוכל לספוג אותם )הם צריכים להגיע לרשת הסוכרים שהיא מאוד הידרופילי – גליקוקאלקס- מה שמחזיק את המזון( הם צריכים להגיע לרשת אך זו שיכבה מימית לכן צריך מבנה בשביל לעבור בסביבה המימית. מבנה זה ניקרה מיצלה. בתוך המיצלה . יש את השומנים
הם מגיעים עד ממברנת התא וכול תכולת המיצלה נשפכת לתוך התא. אך בתא ישנה סביבה מימית לכן .ישנו מבנה חדש הניקרא כילומיקרון