Discuss, Learn and be Happy דיון בשאלות

help brightness_4 brightness_7 format_textdirection_r_to_l format_textdirection_l_to_r

ייצור חומצות שומן קצרות שרשרת (SCFA;VFA) במעי הגס של יונקים אוכלי עשב :

1
done
by
מיין לפי

האיור מתאר שינוי בריכוז הסוכר בדם במעי של אדם לאחר צריכת עמילן משני מקורות שונים, לאחר בישול.

1
done
by
מיין לפי

העשרת המנה בסיבים תזונתיים מסייעת במניעת הרעלת אמוניה בגוף :

1
done
by
מיין לפי

טיב המזון הנצרך במעלי גירה קובע את תוצרי התסיסה המיקרוביאלית בכרס. בצריכת מנה המכילה 70% מזון גס הצפי הממוצע ליחס חומצות שומן-קצרות-שרשרת, אצטט לפרופיונאט הוא:

1
done
by
מיין לפי

אפקטיביות הסיב: מדד המתייחס להרכב הכימי ולתכונות הפיזיקאליות של הסיב. משפיע על:

1
done
by
מיין לפי

בבדיקת מזונות, הערך המתקבל לערך חלבון כללי הנו תוצר המכפלה של פקטור קבוע בגורם הבא:

1
done
by
מיין לפי

הגרף מתאר צריכת חלבון כללי במנה ואצירת חלבון בגוף. מה מתאר הקו הרציף?

1
done
by
מיין לפי

ריכוז החנקן ממקורות האמוניה בכרס מעלי גירה מהווה אינדיקציה (סמן) למאזן כמותי ותזמוני של:

1
done
by
מיין לפי

פריקות החלבון בכרס ניתן למדוד ולהערך במספר שיטות. אך, שיטת שקי דקרון אומצה על ידי הקהילה המדעית הבינלאומית כשיטת ברירת המחדל להערכת חלבון במזונות למעלי גירה. חלבון שרידי מתייחס ל-

1
done
by
מיין לפי

הצרכים האנרגטיים לקיום בפרה יבשה לעומת פרה חולבת:

1
done
by
מיין לפי